Avui en dia, es una necessitat l’ús de rellotges i dispositius wearables (vestibles al català) a la nostra vida diària, però el fet de dependre d’una bateria que s’esgota molt ràpidament i que no ens deixa gaudir plenament de totes les funcions que aquests dispositius ens permeten és un gran problema que s’ha plantejat des dels inicis de l’ús d’aquestos aparells.
Un equip d’investigadors del Consell Superior d'Investigacions Científiques (CSIC) han desenvolupat un mètode que permet generar electricitat a partir de la calor que el nostre organisme desprèn, així, tan sols caldria portar-lo apegat al cos per poder utilitzar-los d’una manera ininterrompuda i sense dependre d’un carregador o bateria.
Com ho han fet? Un investigador va declarar a la premsa que havien creat un material que era capaç de convertir la calor en electricitat d’una manera molt més eficient, mitjançant la plata i el seleni.
Aquest és l’inici d’un gran canvi en la societat. Imagineu no tan sols un rellotge amb aquestes propietats, sinó també tota una casa que no necessite ningun suministrament elèctric, potser, aquest descobriment marqui el segle XXI i millori la nostra qualitat de vida molt notablement.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada