dimarts, 31 de gener del 2017
Dos caçadors combaten una plaga de pitons birmanes
Vladivel Gopal i Masi Sadaiyan són dos homes de la Índia que a causa de la prohibició de l’exportació de pell de serp en el seu país, es guanyaven la vida capturant cobres i extraient el seu verí mortal per a vendre’l a laboratoris que produeixin antídots contra la seua picadura.
Ja fa dos setmanes que estan duent a terme la feina que “La Comisión de Conservación de la Pesca y la Vida Salvaje de Florida” els ha imposat. Els han contractat amb l’objectiu d’ajudar a combatre una invasió de pitons birmanes de llarga data. El problema de l'aparició de pitons en llibertat té el seu origen en el comerç de mascotes exòtiques, 1979. També es creu que l'assumpte es va agreujar el 1992 al destrossar el Huracà Andrew, un viver de serps pitó. Aquesta serp és capaç de matar i deglutir éssers humans, encara que això no ho fan si no se li provoca. En Florida no s’ha registrat cap cas.
El contracte és per a dos mesos i els caçadors cobraran $ 68,888. Les seves dues primeres setmanes van ser un èxit, van capturar 14 pitons i una d’elles de cinc metres aproximadament. Realment són dos homes verdaderament experts, ja que cacen sense cap tecnologia ni utensili, sols amb les seves pròpies mans.
Noticia original
Notícies semblants:
-L’hospital públic d’Eivissa tanca els quiròfans per una plaga de mosques
-El canvi climàtic porta escurçons i escorpins a la ciutat de Buenos Aires
Vídeo:
Etiquetes de comentaris:
biogeo4eso,
curs 2016-2017,
garcianachera,
pitons birmanes,
plaga
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada