Un grup de científics de la universitat de Rockefeller va pensar que la solució d´aquest problema podria estar en el olfate d´aquestos animals,així que provaren a llevaren un gen (el gen Or83b) que és l´encarregat de l´olfate en aquestos insectes i obtengueren uns grans resultats,les mosques i els insectes en els cuals es van provar els experiments,no podien percebre una gran quantitat de olors i d´aquesta manera s´els sería mes dificil detectar als humans.
Pendent encara de comprovaments i estudis pero podria ser un gran avanç en el disseny de nous pesticides més potents.
En la meua opinió aquest es un descobriment important, ja que gracies a aquests futurs pesticides, es podrà prevenir una gran quantitat de malalties que es transmeten mitjançant les picades de mosquit i a més es podran evitar les picades que tant ens molesten en estiu.
ResponEliminaPer altra banda crec que es un poc cruel privar a un insecte de un sentit, però de totes maneres jo estic a favor de que es continue investigant aquest descobriment ja que es podrien salvar moltes vides.
L'autor ha eliminat aquest comentari.
ResponEliminaM'ha paregut molt interessant aquesta notícia.
ResponEliminaHe estat mirant per la web i m'he fixat en els tipus de repel·lents naturals que hi han. Uns quants prou interessant són l'alfàbrega, el llorer, menta, romaní, l'arbre del te, api, lavanda, i molts més. L'avantatge dels repel·lents naturals és que no crea resistència cap al principi actiu que tenen els productes químics, és a dir, que el mosquit no s'acostuma al producte químic i és mor sempre que utilitzem el repel·lent natural.
El producte químic és molt bo al principi, fins que el mosquit es fa resistent.
És una altra alternativa per a prevenir que els mosquits o insectes et piquen, sense llevar-li l'olfacte a aquests.
M'ha paregut interesant aquesta noticia, ja que fa poc vaig vore en la televisió una noticia molt pareguda, que tractava sobre com atraiem als mosquits.
ResponElimina