dilluns, 20 d’octubre del 2014

Els greixos afecten de manera diferent als cervells masculí i femení .

Un grup interdisciplinari de científics d'institucions nord-americans ha estudiat les diferents respostes cerebrals de ratolins i ratonas en menjar greixos.
La revista Cell Reports, indica que els cervells de mascles i femelles responen de maneres molt diferents a aquest tipus de dietes.
Els mascles pateixen una major inflamació incrementant el risc de diabetis i malalties cardiovasculars, en comparació amb les femelles.

Les dades van mostrar que els ratolins que tenien inflamació cerebral patien prediabetis, a més d'alteracions en la funció cardiovascular", "Això només passava en els ratolins mascle; no hi havia inflamació en les femelles .

Neurològicament, l'obesitat està associada amb la inflamació crònica en el sistema nerviós central. La inflamació d'aquest, al seu torn, provoca una resistència a la insulina i la leptina, facilitant l'aparició de malalties cardiovasculars .
L'Organització Mundial de la Salut estima que més del 35% de les persones adultes de 20 o més anys tenen sobrepès, i que el 11% són obeses.
hamburguesa-grasas-entremujeres_MUJIMA20121106_0001_29.jpg

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada