diumenge, 30 de gener del 2011

El telescopi Hubble


Probablement s’ha descobert , gràcies al telescopi espacial Hubble, una galàxia. La més antiga vista fins ara, que la seua llum a trigat en arribar al telescopi. El que s’ha averiguat és que té uns 13700 milions. Però el fet que siga la més llunyana és una suposició, perquè encara falta fer una sèrie de proves.

Tot aquest descobriment ha vingut donat per unes càmeres noves que se li van adherir al Hubble entre altres coses es pot arribar a dir el temps que havia passat des del Big Bang...
El que diuen els expert és que a més, han pogut conéixer la formació exacta de les estrelles i com sa accelerat el seu procés de formació entre 500 i 700 milions d’anys.



El problema que no s’ha comprés es com es van formar les galàxies, però no ha segut capaç aquest satèl•lit de donar-nos la solució, ja que com diu Naveer Ready, un important astrofísic, tot depèn del refredament del gas, de la realimentació d’energia, la matèria d’estrella, els forats negres, i aquestos no són constants.

Com que a l’univers el hubble no ha descobert tot el que s’esperava i a més, ja porta temps treballant. Al 2014, si no apareixen més problemes, es llaçarà un nou telescopi, James Webb, per a que ens ajude a descobrir una mica més l’univers.




Noticia original

Noticies relacionades:
El hubble capta un nuvol verd
Remolí davant del hubble

Videos:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada