En 2010 va nàixer una granja comunitaria anomenada Mapopo en resposta a aquest projecte governamental. A la imatge observem la granja i en el fons els edificis del poble de Fanling, una de les localitats afectades pel plà del govern.
Els detractors defenen que l'agricultura va lligada a l'expansió de la ciutat. Abans l'agricultura era una peça capital per a la ciutat, però ha hagut un procés de deteriorament d'aquesta a causa de la venda de terrenys als promotors immobiliaris d' un ràpid increment de població provinent de la Xina; el Govern va començar a comprar sòl en els Nous Territoris i a construir urbanitzacions i indústria canviant l'ús de les terres.
La recuperació de l'autonomia alimentària ha estat present també en l'anomenada Revolució dels Paraigües. Els defensors sostenen que sense una autonomia alimentària serà molt dificícil aconseguir una democràcia real, que és això el que reivindiquen, un sistema electoral més democràtic.
"Un creixement excessiu no només destrueix les zones rurals, sinó que també posa en perill les ciutats, que pateixen crisis alimentàries i pèrdua d'herència cultural, al final acabem tenint un únic sistema de valor: els diners". TV Yen, pioner de l'agricultura orgànica a la regió.
Notícies relacionades:
Vídeo:
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada