dimecres, 4 de maig del 2016

SpaceX pretén llançar una nau no tripulada a Mart en 2018



L’empresa SpaceX ha anunciat l’intenció de llançar una missió a Mart en 2018. L’empresa està planificant enviar una càpsula Dragon al planeta roig tan prompte com en 2018. La nau reb el nom de Red Dragon i és una modificació del vehicle no tripulat Dragon, que l’empresa gasta per a transportar suministres a l’Estació Espacial Internacional. 

Mitjançant el llançament d'estes missions, l'objectiu de lempresa és desenvolupar les tecnologies necessàries per a enviar grans càrregues útils al planeta roig. Després del primer anunci, Elon Musk , ha dit que el projecte Dragon 2 està dissenyat per a aterrissar en cualsevol lloc del Sistema Solar i que les missions Red Dragon constitueixen la primera prova de vol.

També ha comentat que en aquestes càpsules no seria recomanable que viatjara ningú ja que té les dimensions d’un tot terreny. En un futur. l’empresa pretén enviar les missions a Mart, però tripulades.

NOTICIA ORIGINAL

NOTICIES RELACIONADES
Entorno inteligente
Altavoz

VIDEO




1 comentari:

  1. Hola Carles,volia fer aquest comentari per a opinar sobre aquest tema ja que el veig interessant perque la colonització en altres planetes es necessaria per a la supervivencia de la raça humana i amb aquestes investigacions i avenços es podrà fer en un futur no massa llunya.
    Un salut.

    ResponElimina