dissabte, 7 de maig del 2016

ELS ÚLTIMS DOFINS ROSATS DE HONG KONG

El dofí blanc xino, destaca per la seua pell rosada degut a la proximitat dels seus vasos sanguinis a la pell i per la seua capacitat per a regular la seua temperatura corporal mitjançant la circulació de plasmes per les seues venes. Al nàixer son de color gris obscur, però amb els anys van perden pigmentació, encara que alguns mantenen les taques obscures sobre el seu ton rosat.

Aquesta especie, porta més de 400 anys en el estuari del Riu de la Perla, representa un dels grans reclams turístics de la zona. Cada dia el seu habitat es atravessat per desenes de ferris que comuniquen Hong Kong amb Xina continental, i en les seues aigües s’està contruint un dels ponts més llargs del món. Aquests animals també tenen que fer frent a l’alta polució de plastics, fertilitzants i metalls pesats en les seues aigües, tot aço condueix a l’enfermetat i la mort prematura de les seues cries. També tenen que aguantar als operadors turístics no regulats de la villa de Tai O.

Per a tratar de remediar aquesta situació, l’associació WWF-Hong Kong  va portar a cap el passat estiu una campaña de concienciació en els ports dels que parteixen aquests barcos per a turistes baix el lema “Delfins, m’importen!”, però no va servir de molt.

Noticies relacionades

Vídeo

2 comentaris:

  1. Aquesta noticia es molt interesant ja que aquest tema sobre la extinció de epècies el hem trata un poc a classe per damunt amb aquesta noticia he compres molt mes sobre el tema.Jo calificaria aquesta noticia com que es bona ja que m´ha fet aprendre unc poc més sobre aquest tema

    ResponElimina
  2. Aquesta noticia es molt interesant ja que aquest tema sobre la extinció de epècies el hem trata un poc a classe per damunt amb aquesta noticia he compres molt mes sobre el tema.Jo calificaria aquesta noticia com que es bona ja que m´ha fet aprendre unc poc més sobre aquest tema

    ResponElimina