diumenge, 8 de maig del 2016

PRIMERA VISTA ALS CAMPS MAGNÈTICS DEL SOL

La Nasa ha volgut conèixer el màxim possible de coses sobre el sol i per aquesta rao, ens ha llançat tota una sèrie de vídeos amb un contingut increïble, si encara no ens imaginàvem veure imatges del sol, ara hi han on les podem veure amb tot el seu esplendor un nou contingut on podem veure com es comporten els canvis magnètics del sol .


Els experts que analitzen el comportament del gran astre han aplegat a la conclusió de que aproximadament cada 11 anys, el sol canvia el seu camp magnètic i açò crea un efecte que repercutix en tot el sistema solar. A més, asseguren que l’estudi d’aquestos camps magnètics es molt important perquè entre altres coses ens ajuden a poder precedir tota una sèrie d’erupcions solars i tempestes.


Una de les seues estupendes aplicacions es que poden estudiar el que es coneix com ejeccions de massa coronal. Bàsicament són una sèrie d’explosions tan grans que podrien afectar tant a les nostres comunicacions com al camp genètic del nostre planeta; destruiria les principals fonts d’energia i es possible que tinguérem que quedar-se en la mes absoluta foscor durant molt de temps.

LINK DE LA NOTICIA 

VIDEO




LINKS RELACIONATS
















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada