diumenge, 8 de maig del 2016

UN FORT TERRATRÈMOL DE 6,2 TORNA A SACSAR ECUADOR

Un terratrèmol de magnitud 6,2 ha sacudit duran uns 30 segons la costa nord d’Equador este dimecres, sobre les 10:33 hora espanyola ( 3:33 en Guayaquil). Va ser el més intens des que dissabte, 16 d'abril, un sisme de magnitud 7,8 a l'escala de Richter va causar 525 víctimes mortals i més de 4.000 ferits al país, així com una gran quantitat de danys materials. L'epicentre del sisme, amb una magnitud de 6,3 segons l'Institut Geofísic de l'Equador, es troba a la mateixa zona del nord del país afectada pel terratrèmol de dissabte.

L'epicentre del terratrèmol ha estat localitzat a 70 quilòmetres al sud-oest d'Esmeraldas, amb una profunditat de 10 quilòmetres, segons ha informat a l'agència Reuters el Centre d'Alerta de Tsunamis del Pacífic.

Segons les dades ofertes per l'Institut Geofísic, la potent rèplica s'ha produït prop de la costa de l'Equador a una profunditat de 4,77 quilòmetres. L'òrgan oficial ha informat que en l'hora següent a aquest fort terratrèmol s'han registrat més d'una dotzena de rèpliques.

Noticia original 

Noticia relacionada 1
Noticia relacionada 2

Video:






1 comentari:

  1. Aquest tema és un tema molt actual i m'agrada estar present en totes les noticies. És un tema que ens afecta a tots i vore les imatges a les televisions tan devastadores provoquen hempatia i pena en tots els espanyols. Espanya a colaborat amb aquesta ciutat per a ajudar a trobar a les persones que estan baix de les runes i a salvar moltes de les seues vides, per això m'agrada estar asabentada i vore com persones recuperen als seus familiars.

    ResponElimina