dimecres, 11 de maig del 2016

Abatut a tirs l'ós Scarface, l'animal més famós de Yellowstone.


L'animal més famós del parc nacional de Yellowstone ha mort a les mans d'uns furtius a qui ara es tracta de donar caza.Se tractava d'un ós grizzly cridat Scarface,de 25 anys amb un pes de més de 270 kilos,pero havia perdut quasi la mitat del seu pes l'any passat i menys del 5% dels óssos mascle nascuts en Yellowstone arriben a viure més enllà dels 25 anys.

No obstant això l'Agència de Pesca, Vida Salvatge i Parcs de Muntanyesa ha certificat que va ser abatut amb una arma de foc la passat tardor. Va morir a finals de novembre de 2015 al nord de Gardiner,asi que El Servici de Pesca i Vida Salvatge dels EUA esta investigant el cas,de moment es desconeix la identitat del caçador.

En el Gran Ecosistema de Yellowstone van morir l'any passat 61 óssos d'este tipus, de les que només tres estan catalogades com a morts naturals.Al menys 37 van ser causades per humans, ja fora a l'intentar allunyar-los de llars, en accidents de carretera o en defensa pròpia. Però també es registren atacs d'óssos a humans.

Noticia relacionada

Noticia Original



Video


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada