diumenge, 8 de maig del 2016

L'insecte més llarg del món

S’ha trobat un insecte pal a la regió autònoma Guangxi, al sud de Xina, i aquest ha sigut classificat com l'insecte més llarg del món. Les autoritats xineses van afirmar dijous passat que l'exemplar, de 62,4 centímetres, ha superat el rècord de longitud de tots els registrats fins ara.


Zhao Li, investigadora del Museu de l'Insecte de l'Oest de Xina, va trobar l'insecte pal en una carretera de muntanya durant una inspecció en un camp de Guangxi fa dos anys. Este exemplar és l'insecte més llarg dels descoberts fins ara, entre els que s'han classificat més de 807.625. La investigadora portava esperant este moment des de 1998, quan els habitants d'eixa zona van assegurar veure un "bicho enorme" de mig metre rondant pel camp.

L'insecte, anomenat Phyganistria chinensis Zhao, va ser transportat fins a l'IMWC, on va posar sis ous. Després d'eclosionar, el cos més xicotet de les cries mesurava almenys 26 centímetres. Les autoritats xineses assenyalen que la tesi sobre este cas es publicarà pròximament.

-Notícia original:

-Video d'interés:




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada