dilluns, 9 de maig del 2016

El deshielo de los polos desplaza el eje de rotación de la Tierra al Este

Al llarg del segle XX l’eix imaginari que creua la terra s’ha mogut cap a Nort Amèrica però a consequència del desgel dels pols la direcció ha tornat a variar cap a les illes britàniques. Aquestes variacions no ens afecten a la nostra vida diària, encara que es una gran oscilació però si influiran el el clima en un futur.

Els científics afirmen que apart del desgels dels pols ha d’actuar alguna altra força ja que sols aquesta no es suficient per a fer aquest canvi. Han coincidit que també ha actuat la sequia a eurasia.
Aquest descobriment ha fet que les investigacions sobre certs casos siguen més fàcils de resoldre ja que han aillat el cas del moviment de l’eix de la terra. Aquestes dades , a més, revelen  informació vital sobre canvis en l'acumulació d'aigua en els continents i sobre les capes de gel al llarg del temps .


Vídeo

Pàgina principal: http://www.elmundo.es/ciencia/2016/04/11/570b7d7d46163f6a718b45ed.HTML

2 comentaris:

  1. Hem pareix una noticia molt important ja que realment tot aso ho estem empijorant nosaltres aixina que es un bon exemple per doanr-se conter i prendre mesures

    ResponElimina
  2. M'ha paregut una notícia molt important ja que el desgel dels pols es per culpa de la contaminació i la contaminació la produïm nosaltres amb el combustible del cotxe, per exemple, si el govern volguera podriem pendre mesures per a que aquest desgel no seguira avant pero com el govern no te que fer res en aquest cas hasta que no passe algun problema més greu, doncs seguirem contaminant com ho fem avui dia i la terra seguira moguen-se per culpa de nosaltres i per causes que es desconeixen. Bona notícia, molt important.

    ResponElimina