dilluns, 9 de maig del 2016

Existeix un univers on el temps es mou cap enrrere?




Dos equips independents de físics han examinat el pas del temps en l’Univers, i han proposat que fa aproximadament 14 mil·lers d’anys el Bing Bang podria haber creat un lloc a un univers espill invers: el temps no va cap avant, es mou cap enrrere.






Encara que el temps anara en sentit contrari no influiria en les lleis fonamentals de la Física(La Gravitació Universal de Newton, la Teoria de la Relativitat de Einstein, etc). Dos equips de físics han utilitzat un model de partícules diferents. El primer va descobrir que gràcies a la gravetat, les partícules podien expandir-se en diverses direccions, per tant el temps també podia moure’s ambdós direccions. I el segon, van concebre un núvol fi de partícules en un teòric univers infinit. Aleshores, van sorgir dos fletxes temporals del temps diferents.

D’aquesta manera, si una fletxa del temps sorgix en una direcció, el mateix succeirà en la direcció oposada, amb independència del seu punt de partida. Segons els investigadors, aquest model revela que totes les partícules es mouen cap a fora, que l'entropia creix sense límit i que el "temps cero" seria el punt d'entropia més davall."

Noticia Original

Noticia Relacionada 1

Noticia Relacionada 2


1 comentari: