dilluns, 9 de maig del 2016

Un pegat que podria fer la vida més fàcil als diabètics



Segons l'Organització Mundial de la Salut, 422 milions d'adults a tot el món pateixen avui diabetis i cada any moren d'aquesta malaltia un milió i mig de persones.Amb un nou pegat ple de circuits elèctrics i diminutes plaques d'or que s'acaba de presentar, es podrà mesurar de manera més precisa el nivell de glucosa permetent un millor seguiment de la malaltia.


Els sensors del pegat envien la informació registrada a una aplicació descarregada al telèfon  del pacient i si aquest necessita medicació, la rebrà gràcies a unes microagulles instal·lades al dispositiu.Aquesta nova tecnologia no és dolorosa, no és visible i provoca menys estrés.


De totes maneres, per comercialitzar-lo caldrà crear una línia de producció i aconseguir tots els certificats necessaris. Aquest dispositiu ha de ser encara testat en animals i superar proves clíniques. Podríem veure-ho al mercat d'aquí a cinc anys.

Notícia original


Notícia relacionada
-Més estudis


Video:

2 comentaris:

  1. Aquest post m'ha paregut molt interessant, hem pareix molt bé què utilitzen la tecnologia per a ajudar a les persones diàbetiques,i hem pareix molt bona idea que ho comuniquen per el mòvil, ja que ara quasi tots estem pendent del mòvil i serà molt útil aquesta tècnica.

    ResponElimina
  2. Aquest post m'ha paregut molt interessant, hem pareix molt bé què utilitzen la tecnologia per a ajudar a les persones diàbetiques,i hem pareix molt bona idea que ho comuniquen per el mòvil, ja que ara quasi tots estem pendent del mòvil i serà molt útil aquesta tècnica.

    ResponElimina