divendres, 6 de maig del 2016

Mayuli abusada per son tío fins als 12 anys.

Mayuli tan sols tenia 6 anys quan el seu tio matern va abusar d’ella. L’última volta que ho va fer va ser quan Mayuli en tenia 12.Aquesta dona li diuen Mayuli Ahumada. És xilena. Desde els 11 mesos de vida que resideix a Vilanova i la Geltru (Barcelona). Te 39 anys i te una filla de 5 anys i una altra de 3. Aquesta dona no amaga el seu rostre davant del món, aquesta dona ho conta a cara descoberta: 1 de cada 5 dones ha patit abusos sexuals en Espanya durant la infància. Mayuli és una d’elles.

Els familiars de Mayuli li tiraven la culpa perquè deien que anava en faldetes sentan-se en les cames de homes. Els pares no van tallar la relació amb el seu tio. Quan Mayuli tenia 17 anys va intentar suicidar-se. Va haver un temps en el que Mayuli somiava en matar al seu tio, somiava que l’atrobellaba en el cotxe.

Mayuli ens diu que ara mira molt les mans dels homes, perquè ell les tenia d’una forma concreta. Grans. Amb els dits grossos.
Però Mayuli també ens diu que a hores d’ara ella ha superat l’etapa sinó no podria contar a cara descoberta el succeït.

Noticia original
Vídeo

3 comentaris:

  1. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  2. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  3. Aquesta notícia m'ha paregut molt interessant, sobretot pel tema que has elegit ja que està relacionat amb els abusos i considere que cal frenar-los a tota costa, perquè en el món de hui en dia se'n produeixen molts de casos com aquest.
    Ja que no has posat ninguna notícia relacionada amb aquesta te'n dixe una que he trobat, espere que et servisca.

    http://www.dosmanzanas.com/2012/01/nuevo-suicidio-de-un-joven-gay-tras-anos-de-acoso-por-parte-de-su-familia-que-intento-exorcizarlo-y-de-sus-companeros-de-clase.html

    ResponElimina