dilluns, 9 de maig del 2016

Ell soroll una amenaça per a la salut




Espanya és el segon país més sorollós del món,  segons un rànquing de l'Organització Mundial de la Salut, l'últim informe presentat per l'Observatori Salut i Medi Ambient afirmava que l'excés continuat de decibels incrementa un 6,6% la mortalitat per causes cardiovasculars en majors de 65 anys i un 4% per causes respiratòries.




L'ús d’auriculars a volums elevats , els alts sorolls als bars , el soroll del trànsit, etc. Fan que els problemes d'audició típics de persones de 60 anys s'avancen als 40.
El cor és el gran afectat de la contaminació acústica ja que augmenta el risc d'hipertensió, angina de pit o infart de miocardi.


A nivell individual ,és millor no abusar dels ariculars i també disminuir el seu volum , també la televisió i la ràdio. Però realment són les administracions les que han d'aplicar les mesures de prevenció ja que Espanya té una de les legislacions més avançades per a la protecció del soroll però el problema és aplicar la normativa.

Notícia original

Notícia relacionada 
Informació

Video

1 comentari:

  1. M'ha paregut una notícia molt interessant. La veritat és que no ens n'adonem dels perjudicis que hi ha a causa del soroll. És important saber la veritat sobre aquest tema ja que, com dius en aquest post, hi ha conseqüències molt greus causades per aquest factor.

    ResponElimina