dilluns, 9 de maig del 2016

Evolució de les rates penades

Resulta molt difícil la ubicació de restes fòssils de rates penades, a causa del fet de que són animals molt lleugers. No obstant això, allò que s'ha trobat ens ha oferit alguna idea de quant temps han estat amb nosaltres. Les primeres restes fòssils de rates penades daten de fa més de 52 milions d'anys.

Amb base en l'aparença física de l'anatomia dels fòssils dels rates penades primerencs, sabem que sempre han sigut capaços de volar. Existien diverses teories que alguna vegada van ser animals terrestres i a través de l'evolució va ser que van ser capaços de canviar les seues extremitats per ales palmades, no obstant això, no hi ha evidència de troballes fòssils que indiquen este tipus de canvi.
        
Els fòssils preliminars mostren que els seus membres comptaven amb cinc urpes en cada pota. Les potes posteriors d'estes restes fòssils mostren que una vegada van ser molt més grans que les espècies en l'actualitat. Les seues potes davanteres eren més curtes. Les ales més curtes en les restes fòssils sens dubte ens diu que les rates penades primerencs no podien volar tan ràpid com els de hui en dia. Es tracta d'un procés d'evolució, per a ser capaç de sobreviure en el seu entorn canviant. Ells usen l'eco localització , i l'oïda interna, que fa açò possible falta en estos primers fòssils. El fet de que la femella rata penada puga retardar la interacció dels espermatozoides del mascle amb l'òvul podria ser part del procés de l'evolució d'estos animals. Es creu que tots ells tenen un avantpassat comú, que encara no hem identificat. També es creu que les diverses espècies es van separar a causa de la ubicació, els hàbits d'alimentació i l'hàbitat.

Noticia original:
Evolución de los murciélagos- Murcielagopedia

Noticies relacionades:
Artículos murcielagopedia
Reproducción del murciélago


Video:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada