dimecres, 4 de maig del 2016

LES INFERMETATS DEL PRIMER MÓN COLONITZARAN AFRICA

Africa sempre ha sigut un continent on han agut moltes infermetats infeccioses i per aquesta causa moren moltes persones. Segons el jefe de medicina del Hospital Coptic de Nairobi (Kenia)  la causa de l’aparició d’aquestes infermetats es el canvi de vida, com l’augment de l’obesitat i la contaminació.


Cada vegada hi ha mes persones amb malalties cròniques, de les quals no se saben moltes coses. Moltes d’aquestes malalties no poden ser tractades i tenen que pagar al govern una tassa per a que puguen ser tractades en els seus hospitals. Moltes persones desprès de ser tractades tenen que prendre la medicació adequadament, ja que si no la prenen adequadament la infermetat no es pot curar.


A Africa el 30% de les morts es per càncer a causa d’alguna infermetat viral, aleshores, moltes d’aquestes mort poden evitar-se modificant o evitant els factors de risc clau. Cada vegada hi han mes dones amb càncer al pit, però, generalment no tots els hospitals estan generats per a gestionar aquestes infermetats i els que si ho estan, la gent no pot permitir-se’ls.


Desde fa uns pocs anys algunes d’aquestes malalties ja es poden tractar, per exemple a Nairobi, la malaria es ja casi inexistent gracies a la facilitat d’obtindre medicaments, però les enfermetats no transmisibles com el cancer ecara son molt dificils de tretar.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada