dilluns, 9 de maig del 2016

NAIX UN XIQUET AMB 31 DITS

Hong Hong té quasi quatre mesos i ha nascut a Pingjan, provincia de Hunan, pateix una anomalia congènita, polidactilisme extrem, i per això te 15 dits entre les dos mans i 16 als peus. Aquesta anomalia afecta a un de cada 1.000 nascuts vius, encara que el més normal és que nasquen amb 1 dit de més i no 11.

La seua mare, que també té el mateix problema es va quedar en shock quan va veure al seu fill, ja que com suposava que poguera néixer amb aquest problema, s’havia fet diferents ecografies en 4 dimensions i no havien mostrat cap problema

Segons els metges, fins que Hong Hong no tinga entre 6 mesos i 1 any no el podran operar. Però la seua família ja està buscant ajuda per a poder pagar els quasi 30.000 dòlars que costa l’intervenció, on a més d’extirpar els dits s’hauran de reconstruir les mans i els peus.
Tal com ha dit son pare, la familia està recaptant diners a través de diferents plataformes de crowdfuning, amb les quals ja han aconseguit uns 6.000 dòlars.

NOTICIA ORIGINAL

NOTICIA RELACIONADA 1
NOTICIA RELACIONADA 2
  

1 comentari:

  1. Aquesta noticia em sembla molt interessant perquè a part de donar a coneixer més aquesta anomalia també mostra com la gent es veu obligada a recaptar diners per tal de poder pagar una intervenció quirúrgica necessaria per tal de poder portar una vida normal. Néixer amb una anomalia com aquesta no és cap elecció i el preu d'una intervenció tant essencial com aquesta no és assequible per a quealsevol persona.

    ResponElimina