dimecres, 4 de maig del 2016

Animals en extinció.

El canvi climàtic s'enceba amb les espècies ja més amenaçades on els animals amb hàbitat més reduïts seran els més afectats pel calfament global per la destrucció del seu hàbitat original, per l'avanç de la ramaderia, l'agricultura, les guerres humanes,etc. i moltes de les espécies apareixen com amenaçades en la llista roja de la Unió Internacional per a la Conservació de la Naturalesa.

Cal tindre en compte que el canvi climàtic se suma a les amenaces ja existentes,de fet, l'estudi, publicat en Current Biology, no preveu que cap espècie isca de la llista de la IUCN per a 2080 i almenys quatre espècies no existirán,quan acabe aquest segle.

Hi ha algunes mesures que podrien mitigar el seu impacte. A més de l'augment de les àrees protegides, els autors d'esta investigació assenyalen la necessitat de frenar l'avanç de l'agricultura i la connexió entre àrees protegides per mitjà de corredors. En última instància, el seu model també assenyala les zones a què es podria portar, a les espècies més en perill perquè tingueren una segona oportunitat.

Noticia Original
Noticia Relaionada


                                                                     Video

1 comentari:

  1. Molt interessant!!! Tenim que cuidar el medi ambient, no podem deixar que s'extingueixen més animals per culpa de nosaltres els humans!!

    ResponElimina