dijous, 13 de maig del 2010

Operacions estètiques als vuit anys per a estar bonic en la comunió

Els pares polonesos amb una mica de diners celebren la comunió dels seus fills com una "mini boda". Aspiren a deixar un record inesborrable en la memòria dels menuts, per a tota la vida.

Amb aquest objectiu fins a duen als seus fills al quiròfan per a ajustar-los qualsevol detall del seu rostre que consideren els pot enlletgir la seva festa.
Les intervencions més comunes que son realitzades als nens abans de la seua comunió són operacions per a corregir les orelles, l'eliminació de pèls en la cara i de taques.

Avui en dia, a Polònia, el fet de celebrar la comunió s'ha convertit en un acte el qual marca l'estatus social de cada família, cal dir que, Polònia és una de les nacions amb menys PIB dels països ex comunistes.

Els rics i les famílies en general, tracten de donar el millor de si i més, els pares dels nens afirmen que el dia de la comunió, els seus menuts han de recordar-lo com a una gran cosa que ha succeït en les seues vides i tot el que els recorda aqueix gran dia.


Operacions estètiques, vestits luxosos, limusines amb xofer , restaurants cars, són les principals despeses en els quals incorren els pares per a convertir el sagrament dels seus fills en aqueix dia especial.

Les famílies poloneses que poden permetre-se'l poden arribar a pagar uns 3.000 euros per l'organització del banquet, les robes, les limusines, la perruqueria i altres despeses.


. Principal font d'informació: clicà aquí
. Altres fonts d'informació:
-conseqüències de la cirurgia estètica clicà aquí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada