dissabte, 8 de maig del 2010

Els experts recomanen menjar cada tres hores per a reduir el sobrepes.


Un estudi realitzat per especialistes nutriconals de la Societat Española de Farmàcia Comunitària (SEFAC) explica que si es vol reduir el sobrepes, no s'ha de deixar passar més de tres hores entre unes menjades i altres, ja que el cos pot interpretar que hi existeix una disminució de la ingesta d'aliments i decidir reduir el consum d'energia cremant moltes menos grasses.

Aquesta associació (SFEAC) ha dedicat el mes de maig a l'explicació dels deu consells imprescindibles per a mantenir un pes saludable i no sobrepes.
Un d'aquestos consells es el de realitzar un mínim de cinc menjades diàries, i en elles, augmentar la quantitat de fruitas, verdures, cereals i làctics. També expon que cal evitar els menjars ràpids i realitzar exercici físic amb regularitat. I a més a més, beure uns 1.5 L d'aigua al dia i no gitar-se seguidament d'haver sopat.

L'estudi aclareix algunes de les preguntes tòpiques relacionades amb la pèrduda de pes, com per exemple perque es tan poc saludable tenir uns kilos de més, perque són recomanables els règims milacres o perque els règims dissociats no son adequats.

La resposta a totes aquestes preguntes és pràcticament obvia, mantenir un pes raonable i la reducció de quilos de més, no tan sols és una qüestió d'estètica, es tracta d'evitar malalties i problemes associats, tant físics,psíquics, socials o econòmics (diabetes,depresió, rebuig social o augment del cost sanitari, respecitvament).



NOTICIA ORIGINAL.

1 comentari:

  1. Aquesta em sembla una notícia molt interessant ja que avui en dia existeix en la societat un índex molt elevat de sobrepes, sobretot entre la població infantil. Crec que és imprescindible fomentar els valors que ajuden a tenir una bona alimentació i així evitar qualsevol tipus de sobrepes que sempre sol vindre acompanyat de problemes sobretot cardiovasculars.
    A continuacíó deixe un link amb consells per evitar el sobrepes:

    http://www.sdmoraza.com/SOBREPESO.pdf

    ResponElimina