dilluns, 24 de maig del 2010

Calor en 2010, les grans conseqüències de "El niño"






Els experts del clima i científics han advertit a la població, que el 2010 pot ser l'any més calurós de tota la història. La temperatura de la superfície terrestres està experimentant unes anomalies molt elevades i seguirà augmentant. Aquest augment serà demostrat per una publicació que faran els investigadors la Met Office de la NASA.




Segons James Hansen, director de l'institut Gonddard d'estudis Espacials, "la temperatura mitjana global dels últims 12 mesos ha sigut la més elevada dels últims 130 anys.




La gent pot arribar a dir que no és així perquè aquest any l'hem començat una mica gelat, més que altres, i encara està seguint fent una mica de fret, però ara comença a fer una mica més de calor suavitjant el fret intens pel que estàvem passant. Segons el representant de la Met Office: "era un hivern molt fret en Europa, però a escala mundial, el periode de Giner a Març fou un dels set començaments més càlids dels que han sigut registrats".




El canvi climàtic no és l'unic causant d'aquestes variacions en les temperatures, ja que la presència de "El Niño" a l'Oceà Pacífic i que van a poder afectar a les temperatures durant el 2010 fent que aquestes siguen més elevades de les habituals.




El fenomen de "El Niño" és un síndrome climàtic que produeix irregulars just entre el Perú i l'Equador i es manifesta mitjançant l'escalfament de l'aigua i el bombejament de grans quantitats de calor en l'atmosfera.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada