dijous, 13 de maig del 2010

La cirurgia més beneficiosa per al parkinson

Un estudi de caràcter internacional sobre els pacients que pateixen la malaltia del Parkinson en estat avançat ha demostrat que els efectes de la cirurgia són més efectius i eficients que la utilització única de fàrmacs per a poder pal·liar la malaltia.
En si , cal aclarir que la combinació quirúrgica amb els fàrmacs estan oferint una nova vessant per a facilitar la vida i obtenir una major normalitat en la vida quotidiana. Normalment al cap d'un any se sol rebre l'alta mèdica.

I cap destacar que aquesta gran gamma d'oportunitats s'està produint pels grans avanços que estan tenint lloc en la famosa "òptica mèdica" per a precisar en les intervencions. En altres paraules, la intervenció també es pot conèixer com una "estimulació cerebral profunda". No solament aquí, es van prendre proves addicionals per a avaluar l'evolució.
Per a això, els investigadors van valorar els efectes de l'estimulació i dels fàrmacs en una sèrie de pacients.

Es va prendre en compte: el qüestionari de qualitat de vida , el estat de les funcions i el estat cognitiu.
Com resultat, es va revelar una millora en la qualitat de vida tant en els estudis com en el respectiu als pacients que solament rebien fàrmacs. A més, els moviments bruscs es veuen reduïts.

Cal afegir que, aquest ha sigut un experiment i estudi dels de major envergadura que anteriors i amb un seguiment més restringit, no obstant això ,aquest presenta les seves limitacions com els abundants efectes secundaris com factor negatiu.
Per a finalitzar , cap esmentar la major probabilitat de risc que consisteix a patir més problemes a través de la intervenció quirúrgica. Però així i tot , hi ha moltes esperances posades.
- Video relacionat:



- Font principal d'informació: clicà aquí
- Altres fonts d'informació: símptomes del parkinson

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada