diumenge, 9 de maig del 2010

La neteja de la marea negra del golf de Mèxic costarà més de mil milions.

La neteja de la marea negra de golf de Mèxic costarà entre 1500 i 2250 milions d'euros segons les estimacions de l'agència Fitch, que afegeix que encara que va a passar factura la a petrolera britànca BP, és probable que el "seguro" assumisca la major part dels costos.

L'impacte de la marea negra ha provocat l'alarma en les costes afectades, danys es un ecosistema de gran diversitat medioambiental, i a més un important descens en les accions de la petroliera britànica BP.


El president dels EE.UU, Barack Obama, ha dit que BP és responsable per llei de pagar els costos de les operacions de neteja, també ha afirma que EEUU està preparat per a assumir la seua responsabilitat en totes les comunitats afectades.

El conseller delegat de BP ha declarat que l'empresa petroliera recompensarà a tots els afectats per la marea negra.
Segons les xifres calculades per la Casa Blanca, l'accident en la pataforma BP situada en aigües del sur d'Estats Units està abocant al mar unes 687'4 tonelades al dia en una zona de la qual depén un gran part de la producció pesquera de marisc del país i que té una gran influència turística.











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada