divendres, 7 de maig del 2010

Les desigualtats de l'obesitat infantil


Als Estats Units l'obessitat encara segueix siguent un gran problema per als xiquets, ja que el nombre de xiquets obesos no a baixat, sinò tot el contrari, seguix augmentant. Entre 2003 i 2007 el nombre d0besos augmentava un 10% als xics i un 18% a les xiques.


"El 16.4% dels jòvens estadounidenses són obesos i el 31.6 pateix sobrepés" alarmen els autors dels estudis i veuen també que hi han importants diferències geogràfiques, ja que hi han llocs on hi ha possibilitats de sofrir problemes d'excés de pes i altres amb menys possibilitats. Es veu que a alguns llocs s'estan prenent mesures per poder rebaixar el nombre de persones.


A la revista Archives of Pediatrics and Adolescent Medicine els investigadors veuen alguns factors que poden causar aquesta mena de problemes, com per exemple, no realitzar gens d'exercici.


Encara que no han pogut veure quines són les causes de les diferències als estats, els autors diuen que tenen que haver sigut la politica i les campanyes que s fan per donar a conéixer a la gent els riscs que poden patir e intentar reduir el nombre de xiquests amb obesitat.


A Espanya el 2002, mostrava un 15% dels xiquets tenien obessitat i fins un 25% patia sobrepés i la pediatra del Consorcio Hospital General de Valencia, Lurbe, diu que el nombre de persones segurament haurà augmentat perquè tota Europa està augmentant el nombre.


Lurbe, que també està investigan l'obesitat infantil, comenta que a Espanya existeix una gran diversitat geogràfica en quant a les tasses d'obesitat.


La comunitat canària arriba fins a un 15%.




http://video.google.com/videoplay?docid=975134990444284081##

2 comentaris:

  1. Aquesta notícia està molt relacionada amb altra notícia que vaig realitzar jo, titolada "Els experts recomanen menjar cada tres hores per a reduir el sobrepes" ja que aquesta nova tecnica descoberta per la SEFAC podria beneficiar als milions de xiquets i xiquetes que pateixen aquesta malaltia, molt perjudicial per a les seues saluts.

    ResponElimina
  2. Per el que respecta a la meva opnió, penso que l'obesitat es n factor molt greu tant per als xiquets com per als adults, ja que el sobrepés pot provocar moltes malalties. També penso que el sobrpés als xiquets es causat per una mala alimentació, ja que són habituals trobar als xiquets menjant a llocs de menjar ràpids,menjant moltes llepolies, etc. Penso que aquest problema deu de radicalitzar-se des del focus del problema.

    ResponElimina