dimarts, 25 de maig del 2010

Obama abronca a les petroleres

Barack Obama ha reganyat a les empreses petroleres per el "ridícul" espectacle que ha realitzat al Congres per a investigar el vertit de petroli al Golf de Mèxic després de l'efonsament de la plataforma BP, ja que aquest diu que hi han responsabilitats que es deuen admitir.

Obama està molt frustat i decepcionat e inclús va aplegar 20 minuts tart a la reunió que tenia a la Casa Blanca després de l'anterior, ja que aquesta va ser molt intensa.

Ell afirma que es deu acabar la relació tan còmoda que existeix entre les petroleres i el Govern federal alhora de regular les perforacions. Amb aquesta afirmació, el president ha demanat una revisió a l'Agència encarregada de donar permissos a les petroleres.

EEUU aproba l'ús de dispersant a gran escala, és a dir, s'ha aprobat utilitzar productes químics per dispersar aquesta gran taca. L'empresa britànica petrolera estava intentan insertar un tub per a desviar el petroli desde la boca del pou fins i canalitzar-la fins a la superfície.

Font d'informació

Més Links:
-http://www.ecologismo.com/2010/05/25/derrame-de-petroleo-en-el-golfo-de-mexico-hasta-ahora-los-gastos-superan-los-600-millones-de-euros/



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada