dilluns, 24 de maig del 2010

“La meitat de les emissions totals de es deuen a accions de la nostra vida quotidiana”



Degut a aquestes emissions i a l’altra meitat emeses per altres elements, els canvis se centren principalment en l’augment de les temperatures i també en les modificacions de la pluja. El clima més càlid ha causat una expansió oceànica per el desgel de grans masses.



Centrant-nos en les emissions quotidianes, les emissions de diòxid de carboni a l’atmosfera per l’activitat humana son una de les principals causes del canvi climàtic. Cada consumidor emet de mitja al any quasi 10 tones.



Una de les diferents i nombroses activitats que contaminen són: el diòxid de carboni resultant de la combustió de fòssils, l’extracció, processament i transport d’aquest; emissions de metà relacionades amb la ganaderia, el cultiu d’arròs també genera metà, eliminació i tractament de la basura i residus humans...



Per a poder reduir aquestes emissions diàries hi ha projectes per a compensar el diòxid de carboni. Tots els projectes elegits per a assegurar la reducció del són projectes d’energia renovable establits en països on les reduccions d’aquest són menys costoses que en Europa.



El clima no respon immediatament a les emissions dels gasos , sinó que permaneixen en l’atmosfera durant dècades, influint en el clima durant molt de temps. Aquesta tardança incrementa el risc de que quan siga massa evident, ja siga massa tard. Per tant, hem de ser conscients de la nostra situació i rebaixar el més possible les emissions de diòxid de carboni.



-Notícia original



-Notícies relacionades:



-Més informació:



-Videos relacionats:











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada