divendres, 14 de maig del 2010

Les lents intraoculars guanyen terrè al làser


Les lents intraoculars s'estan convertint en l'alternativa preferida dels miopes que volen abandonar les ulleres.

Els autors de l'anàlisi creuen que ha arribat l'hora de plantejar-se l'extensió de les denominades lents fáquiques a tots aquells individus amb miopía que ho desitgin i compleixin els requisits per a sotmetre's a la intervenció, i no només als quals tenen més diòptries.
El làser oftalmológic constituïx un tractament més definitiu, ja que amb ell es talla la còrnia (llevant una part perquè adquireixi la forma idònia) per a aconseguir que l'ull enfoqui les imatges correctament.

El segon procediment estudiat, més reversible, consisteix en la col·locació d'una prima estructura sintètica enfront de la lent natural.

Tan sols existeix un però que fa que els experts continguin el seu entusiasme per la tècnica que sembla estar cridada a reemplaçar al làser. I és que, fins a ara, no s'han investigat els problemes que poden sorgir transcorreguts diversos anys des de la seva col·locació.

Podria haver més efectes secundaris exclusius dels pacients amb lents intraoculares fáquiques que no són evidents després d'un any de seguiment.

De moment, no s'ha arribat més enllà dels 12 mesos i en aquest termini únicament s'ha apreciat un risc lleugerament superior de cataractes en qui se sotmeten a aquest tipus d'intervenció.

*Font original:El Mundo

*Notícies relacionades:

*Vidios relacionats:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada