diumenge, 14 de febrer del 2010

Una dieta rica amb nous ajuda els pacients amb diabetis tipus 2


Investigadors del Centre de Prevenció i Investigació Yale-Griffin, asseguren que una dieta rica en nous ajuda a millorar la funció endotelial dels pacients tipus 2, millorant així la seva salut cardiovascular.

Les nous són l’únic fruït sec amb la quantitat suficient dels àcids essencials Omega 3, proteïnes, vitamines, minerals, fibres i antioxidants.

Els investigadors van analitzar l’evolució de 24 adults que consumien una mitjana de 56 grams diaris de nous durant 8 setmanes, per a després continuar amb la seva dieta habitual durant 8 setmanes més.
Així, van detectar que en la primera part de l’estudi (quan menjaven nous) es va produir una millora evident sense guanyar pes.

En conclusió, les nous deurien d’estar incloses en la nostra dieta, ja que són saludables, sanes i ajuden els pacients amb diabetis tipus 2.


Notícia original

Què és la diabetis tipus 2?

Alimentació a seguir amb la diabetis tipus 2

1 comentari:

  1. Diversos productes naturals com són les nous posseixen gran cantiat de vitamines, proteines... Des del meu punt de vista, pense que es deuria imcrementar la consumisió de nous per tal de dur una vida saludable.
    Actualment, la gent presta més atenció a aquests tipus de consells.
    Finalment, opinar que al igual que medicaments farmaceutics aquests remeis naturals també son igual de saludables i poden arribar a disminuir certes malalties.

    ResponElimina