divendres, 26 de febrer del 2010

Acupuntura per combatre el dolor menstrual










Segons els anàlisis realitzats a Corea del Sur han donat com a resultat que les dones que han practicat l'acupuntura tenen menys dolor durant la menstruació. Diuen que pot ser que siga un remei millor que algunes medicines o remeis herbolaris.

L'acupuntura estimula la producció d'endorfines i serotonina al sistema nerviós central. Les primeres es fabriquen de forma natural quan realitzem exercici físic i els moments d'excitació donan com a resultat el bon estat i la serotonina són uns neurotransmissors cerebrals.

S'està investigant més enllà per veure si realment els coreans tenen raó i podria ser un nou mètode per a totes les dones i que puguen reduir el dolor durant la menstruació.

Alguns símptomes que pot causar a la dona permaneixer en casa pel dolor tan gran, quan van al metge se'ls recepta anelgèsics, fer excercici físic i posar al baix ventre calor.



Més informació sobre l'acupuntura












Font d'informació

1 comentari:

  1. Crec que és una bona idea emprar l'acupuntura en el tractament del dolor perquè així evitem els efectes secundaris dels medicaments.És bo aplicar fiquedos d'altres cultures però això si estan valideudos pel mètode científic com pareix que passa amb l'acupuntura ja que ara s'ha demostrat que produïx un augment de la secreció d'endorfinas.
    Però sempre hem de parar atenció que estos fiquedos ens els aplic algú qualificat perquè sempre hi ha riscos en qualsevol tractament

    Validesa de l´acupuntura
    Acupuntura per reduir el dolor

    ResponElimina