dijous, 25 de febrer del 2010

Algues per moure avions i molt més.

La Asosiació Americana per al avanç en la ciència celebrada en San Diego ha analitzat la possibilitat de gastar les alques com a font de biocombustibles.
Aquesta investigació no es nova, és a dir, en els anys setenta, un departament dels Estats Units va analitzar aquesta possibilitat ( estudi sobre algues), degut a la crisis energètica d´aquell moment.
Una causa sobre la no evolució d´aquest projecte vas ser la falta de presupost. Actualment existeixen més de 200 companyies en tot el món analitzant el potencial de les algues.

Un altre avantatge a part de la energética, podria ser la importancia de carboni i una font d´aliments.
Portar a terme aquest projecte comporta molts esforços, investigacions, presupostos… Un dels punts que s´ha de tindre en compter és analizar les millors técniques de cultiu, i també tindré clar els beneficis i costos que comporta.

NREI, un investigador en aquest tipus de projecte a més de realitzar diverses investigacions, negocis amb altres companyies i inversions, s´ha centrat en dur a terme una millora del rendiment de les collites, per tal que no s´estroppen i tindre un millor benefici. A estat calculant un aument de lípids en lípids, que causa un determinada riqueza.

A més de presentar aspectos positius, també hi destaquen aspectos negatius, com per exemple, el lloc on es cultiven les alques ( les infraestructures).
Finalment, l´evolució i finalitat d´aquest projecte des del punt de vista de Ron Pate, tardarà almenys 10 anys d´investigació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada