diumenge, 21 de febrer del 2010

Els perills de la "vagina perfecta"


Un estudi adverteix de la falta d'informació sobre els riscos de la cirurgia estètica vaginal, una pràctica cada vegada més popular.

La investigació que publica una revista especialitzada britànica qüestiona, a més, els fonaments ètics de sotmetre els genitals a criteris estètics.

Les operacions quirúrgiques per a millorar l'aparença dels òrgans sexuals per motius físics o psicològics estan augmentant a Regne Unit, Espanya.
Davant aquest fenomen, investigadors del University College de Londres van revisar tots els estudis que existeixen sobre cirurgia estètica vaginal, i van trobar que no s'ha fet molt esforç a documentar els efectes secundaris que pot tenir a llarg termini.
No obstant això, alguns cirurgians plàstics opinen que els advertiments que estan fen exageren els riscos d'un procediment que es practica en aquest país des de fa anys.

Les intervencions més freqüents consisteixen a reduir el teixit dels llavis vaginals i costen al voltant d'uns 5000€ en el sector mèdic privat.

Aquestes cirurgies es practiquen perquè segons algunes dones diuen que se senten incòmodes a l'usar roba ajustada o al muntar amb bicicleta, mentre que unes altres diuen sentir-se avergonyides davant dels seus companys sexuals.
Els experts diuen que aquestes cirurgies es duen mes per motius de la pressió social, publicitats...la majoria dels problemes solen ser psicològics.

Segons els nombrosos estudis que van ser examinats per les investigadores, les principals raons per a la cirurgia són: insatisfacció per l'aspecte de la vagina, baixa autoestima i dificultats sexuals.

La doctora Creighton troba que lluny d'alleujar els problemes sexuals, la intervenció quirúrgica podria augmentar-los al danyar els nervis de l'àrea, afectant la sensibilitat i la satisfacció sexual, també podrien tindre conseqüències a l'hora del part.

*Font principal d'informació: click aquí

*Altres fonts d'informació: -click aquí

-click aquí

1 comentari:

  1. He decidit comentar aquest post perque m'ha sorprés completament. Abans de llegir-lo no tenia ni idea de que aquesta operació existira i encara menys que es pracacticara tantes vegades.
    He llegit la notícia original i he consultat al youtube per comprovar que és cert que existeix.
    Als videos a youtube mostren com es fa aquesta operació i inclós es pot observar el procediment complet.
    Sincerament considere que les parelles d'aquestes dones les deurien d'accepter com son i no acomplexar-les per qüestions amb tanta poca impottància com que es marque un poc al dur roba ajustada.

    ResponElimina