dijous, 25 de febrer del 2010

L'actual generació de xiquets podria viure menys que la dels seus pares


Margaret Chan, directora de l' OMS assegura que la nova generació de xiquets viu menys que la generació dels seus pares. En una reunió s'ha donat com a resultat que les enfermetats no transmisibles aparéixen cada vegada en gent més jove com pot ser la hipertenssió i alguns càncers.


A aquestes afirmacions també s'adereix que a l'actualitat els xiquets pateixen obessitat i aquest pot ser un factor que ajude a aparéixer altres malalties.


S'ha dit que aquestes malalties són propies de les societats de l'abundància i que sobretot apareixen en països de classe mitjana o baixos. Segons la OMS les morts més abundants són per malalties intransmisibles i que es podrien evitar.


Als païssos en vies de desenvolupament els grans factor de risc per obtindre malalties no transmisibles estan en augment i són el tabac, l'alcohol...


El que passa realment és que per fer front a aquestes enfermetats es deu pagar i el cost no es que siga molt baix i amés hi han families que no poden pagar per curar aquestes malalties.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada