dimecres, 3 de febrer del 2010

Diversitat salvatge


Animals en la llibertat més absoluta, en una llibertat en la qual predomina la bellesa de unes images que serveixen com a símbol perfecte de naturalesa salvaje sense ninguna mica de contaminació per l'home. Images que ens mostren escenes que igualment podrien haver-se fet fa uns milions d'anys. Així són les fotografies de Andoni Canela que exposa en el seu habitat 40 especies de la fauna ibèrica.

La selecció de images captades estan compostes per 80 fotografies que representes l'enorme biodiversitat española, desde el lince ibèric fins al os pard, images recolectades al llarg dels anys que el fotograf ha esperat per fer eixides al camp. Però sempre amb l'idea de no molestar, no ser vist, etc.

Aquest fotègraf emmagatzema 20 anys de experiència fotografiant espècies animals i llocs naturals protegits, també altres temes relacionats amb la biodiversitat. El seus treballs, a més poden veures a National Geographic, BBc, The Sunday Times, etc.

I el que més ha cridat l'atenció del lector a aquest article han sigut les paraules del fotògraf, que protegint la natura i recolzant els seus quadres, ha demanat que quan miren els seus quadres tinguen em compte que aquestos animals mostrats podrien estar en perill d'extinció , ja que molts d'ells estan amenaçats i podrien desapareixer un dia d'asquestos de la naturalesa.

Font d'informació:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada