dissabte, 8 de novembre del 2014

MIOCARDIA HIPERTRÒFICA

Añadir leyenda

Sentim molt parlar de la mort súbdita de persones joves, deportirtes i joves promeses les quals els seus cors paren sense saber res més, abans els metges, sols coneixien 11 possibles gens defectuosos que causen el 60% de les morts súbdites, però  gràcies a la col•laboració d’una jove australiana que patia miocàrdia hipertròfica  van poder descobrir iel gen afectat que passava de generació en generació després de 3 any d’investigació. Després d’aquestos tres anys d’investigació ha sigut possibles l’evitament d’aquesta mort súbdita mitjançant un desfibrador i el salvament de moltíssimes vides, gràcies a aquestos metges i la col·laboració de la jove australiana.

La malaltia consisteix en l’engrossiment del cor, el que fa que li resulte  mes difícil bombejar la sang i que no es plene al complet de sang, ocasionant  una mort súbdita, com ja hem dit és la sort de la genètica en que es basa aquesta malaltia i res més es por fer per evitar aquesta assasina silenciosa.





Noticia original



Notícia relacionada
-Altre tractat que ho demostra 



Video relacionat:

1 comentari:

  1. Aquesta és una noticia d'actualitat molt important ja que la mort súbdita és un risc que pateix molta gent i molts han perdut la vida a causa d'ella. És una bona notícia que s'haja trobat una cura, o un tractament a la causa d'aquesta malaltia. Encara que pot ser moltes persones no saben que la pateixen i per aquesta raó s'anomena assassina silenciosa.

    ResponElimina