dimecres, 12 de novembre del 2014

L'huracà Irene


L'huracà "Irene", que va tocar terra aquest dissabte prop de la cala Little Egg, a Nova Jersey (Estats Units), ha arribat a Nova York  debilitat, convertit en tempesta tropical, amb vents sostinguts de 100 km / h.
"L'ull de l'huracà es va moure sobre la ciutat de Nova York voltant de les 09:00 hora local (13.00 GMT)", ha indicat el Centre nacional d'Huracans  (CNH) en un butlletí especial.


"Irene", ue ha causat almenys 14 morts als Estats Units i sis en el Carib i abundants pèrdues econòmiques, "es mourà en el matí d'avui prop de la ciutat de Nova York", ha informat el Centre Nacional d'Huracans dels Estats Units.L'ull de l'huracà es trobava a les 12:00 GMT a 60 quilòmetres al sud-sud-oest de la ciutat de Nova York. informat el CNH.En tocar terra a Little Egg (Nova Jersey) a les 05:35 (09:35 GMT), l'huracà ha impactat en territori nord-americà per segona vegada, ja que dissabte es va abalançar sobre terme Lookout, a Carolina del Nord.Tot i es debilitament, es manté com un cicle de categoria 1, la mínima en l'escala d'intensitat Saffir-Simpson d'un màxim de cinc.

Video

Noticia
Noticia 2 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada