dimecres, 12 de novembre del 2014

Els avantpassats dels primers europeus van sobreviure a l'última glaciació

Kostenki 14 és el nom pel qual els paleontòlegs conèixer a un home que vivia a l'oest de Rússia fa més de 36.000 anys. L'ADN de les seves restes fòssils ha revelat que caçadors i pagesos del paleolític, pell i ulls foscos, va superar l'última edat de gel, colonitzada Europa, barrejats amb els neandertals 54.000 existents fa anys i llavors es dividien en grups de com a mínim tres fins Kostenki 14 va viure.


Cada grup tenia un camí propi, barrejat amb l'altre en funció de les seves distribucions geogràfiques, i aquestes va continuar la seva pròpia dinàmica basat en els efectes de l'última glaciació en ecosistemes d'Euràsia.

Aquest procés creat períodes d'unitat cultural enorme espais que va acabar durant l'últim màxim glacial,En este periodo, algunas poblaciones pudieron sobrevivir a la fase climática extrema y seguir acumulando sus características genéticas.

Aquest esdeveniment va tenir lloc 54.000 anys, al començament de la història evolutiva de les persones que van sortir d'Àfrica. Els resultats mostren una imatge complexa de la colonització d'Europa pels humans i sugereixen que l'aportació genètica de la primera Eurasian a les poblacions europees modernes aplegaren a través de diferents migratoris esdeveniments d'Àsia a Europa, sinó per un flux de gens de diverses direccions.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada