dimecres, 12 de novembre del 2014

Les ulleres Google poden obstruïr parcialment la visió perifèrica


Google va llançar abans de l'estiu una versió millorada de les seues ulleres de realitat augmentada. L'objectiu d'aquests dispositius és mostrar la informació a que habitualment s'accedeix des dels smartphones sense utilitzar les mans i permetre també l'accés a internet per mitjà de la veu.
Investigadors de la Universitat de Califòrnia  (San Francisco, EUA) han volgut estudiar els possibles efectes adversos d'aquest tipus d'ulleres sobre el camp visual. Els resultats de l'estudi, indiquen que la utilització d'aquests dispositius pot arribar a produir una obstrucció parcial visió perifèrica.
En l'experiment, realitzat a l'abril d'enguany, els participants van gastar el dispositiu durant un període d'aclimatació de 60 minuts, seguint les instruccions del fabricant. Després, els investigadors van realitzar un mesurament del camp visual de mentre que els voluntaris gastaven les Google glasses. També van prendre els mateixos mesuraments quan portaven unes ulleres normals amb un color i una amplària de patilles semblants.
Els problemes van ser induïts únicament pel disseny de maquinari ­de la muntura de les ulleres de Google i no guardaven relació amb un efecte de distracció d'interferència relacionat amb el programari.

Noticia original 

Video

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada