dissabte, 8 de novembre del 2014

Músculos artificiales que harán robots mejores que los humanos

La creació de músculs artificials està un pas més a prop, però no parlem només de músculs artificials que imiten a la perfecció als músculs humans, sinó que a més els superen amb més que les seves qualitats.

L'avanç el han realitzat per científics de la Universitat de Texas, i seran capaços d'expandir-se i contreure fins a en un 220% en qüestió de mil•lisegons amb tan sols aplicar-li un simple voltatge, són més forts i resistents que l'acer i més durs que el diamant.

Com no podia ser d'una altra manera, això s'aconsegueix gràcies a la nanotecnología , concretament milions de nano-fibres trenades unes amb les altres creant així un material flexible i alhora extremadament forta i resistent. També serà lleuger, amb només 1.5 mil•ligrams del material és suficient per cobrir una àrea de 30 metres quadrats.

Donada la seva altíssima resistència a la temperatura (poden operar des dels -196 ° C fins als 1538 ° C), podran ser utilitzats en operacions extremes terrestres però també en futures operacions espacials.

Notícia original

Noticies relacionades:
Fabrican músculos artificiales con hilo de pescar
Músculos artificiales de dióxido de vanadio


Video:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada