dimarts, 4 de novembre del 2014

Cap a una millor qualitat de vida per als malalts del fetge 

A Andrew Ryan li van diagnosticar cirriosi hepàtica.  Pronte la seua esperança era, tan sols un trasplant de fetge. Ara ha de sotmetre's quasi totes les setmanes a revisions en un hospital del Regne Unit.
Els investigadors estan desarrotllan un programa per a que els propis pacients saben si estan anant a millor o si necessiten cuidats especials.

El doctor James Orr es dedica a les investigacions en la Universitat de NewCastle.
On i com es desarolla eixa tecnologia mèdica?
Es desarolla als laboratoris de Suïsa i permeten dur a terme anàlisis biològiques de gran ajuda.
Stephen Dsen explica que es una màquina que analitza el nombre de parametres sanguinis, com el tipus de coagulació o com la cantitat de albúmina, sodi...etc.
Açò va ser dificil ja que feien falta voluntaris per experimentar. Triner Seeberg que treballa per a SINTEF afirmaba que era una tasca dificil ja que no treballaen en màquines comns i era impossible desplacar-se amb elles.
Calum Mcneil asegurava que pronte es podran utilitzar aquests aparatos com a comuns i que els pacients tindran la possibilitat de avaluar la amplitud del seu problema


Aquests tipus de tecnologia ha millorat la vida de moltes persones, com per exemple la de Andrew Ryan que pot passar més temps a casa.  Afirma que ara viu molt més tranquil amb la seva famila.

Noticia original
Video



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada