miércoles, 26 de noviembre de 2014

Les orques ibèriques, cada vegada més acorralades

El ministeri de Medi Ambient, a ficat ales orques com aun grup que esta en perill d'extinció. Les orques que viuen en aquesta zona pertanyen a un reduït grup d'individus que cada any neden entre l'estret de Gibraltar i el golf de Cadis a la recerca de tonyines.

Els resultats mostren que les orques estan altament associades amb la distribució de les tonyines durant la seva migració al llarg de la zona d'estudi. Això limita la seva distribució al golf de Cadis a la primavera i l'estret de Gibraltar a l'estiu.

Tenen un habitat molt limitat, a la primavera romanen en dues zones específiques: a la zona més oriental del golf de Cadis, en aigües poc profundes d'Espanya i el Marroc, i al sud de Portugal, sobretot a prop de Faro.Durant la tardor i l'hivern tot just s'han observat orques a les zones de presència habituals, "Possiblement aquest grup de mamífers marins viatge per aigües properes seguint la migració de la tonyina", conclouen els investigadors.




Link original: Les orques ibèriques, cada vegada més acorralades

Links relacionats: Noticia relacionada

Video relacionat: Orcas                        










1 comentario:

  1. Em pareix molt interesant la teua noticia per que m'interesent molt els animals d'aigua. Continua així!

    ResponderEliminar