dilluns, 10 de novembre del 2014

PESTICIDES BIODEGRADABLES

En la situació actual el futur immediat de la indústria bioquímica, en la que s'enquadren els productors de biopesticides, és encoratjador. Si bé en la Unió Europea (UE) encara predomina l'ús de productes químics en l'atenció i tractament dels cultius, la tendència ha començat a canviar de forma clara. El desenrotllament i ús de diverses variants de biopesticides en els pròxims anys vindrà relacionat amb la presió de l'opinió pública.
Les Administracions públiques han reaccionat davant d'aquests mateixos problemes reduint la llista europea de productes fitosanitaris autoritzats. Tenint en compte que és, després de França i Itàlia, el país europeu amb una major taxa d'ús de pesticides, el mercat té un ampli horitzó de desenrotllament. Segons les dades de l'Eurobaròmetre, el 66% dels espanyols estan "molt preocupats" pel tema dels pesticides. Les dades apunten que els biopesticides tenen un mercat multimil·lionari que s'estendrà no sols per la Unió Europea, Oceania i Estats Units, sinó també pels països emergents.
Només a Europa s'espera que el mercat de biopesticides abast els 889,3 milions d'euros en 2017. Si tenim en compte que l'any passat els agricultors europeus van gastar 417 milions d'euros, l'augment esperat rondarà el 113%. I si es complixen les previsions, d'ací a tres anys un terç de les substàncies per al control de plagues que s'utilitzen a Europa serà biodegradable.


Els pronòstics s'estenen més enllà. Els analistes consideren que el mercat global de biopesticides podria aconseguir en 2020 una quarta part de la quota total de fertilitzants i un volum de negoci de 6.200 milions de dòlars (3.200 milions en 2017) . Si això ocorre, les millors innovacions del sector tindran la seua oportunitat, la qual cosa significarà més inversió i ocupació.


...










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada