dimecres, 12 de novembre del 2014

Càncer de pit en l'home

El càncer de mama és una proliferació maligna de les cèl·lules epitelials que revesteixen els conductes o lobels de la mama.Hi ha dos tipus principals de càncer de mama, el carcinoma ductal la més freqüent que comença en els conductes que porten llet des de la mama fins al mugró i el carcinoma lobel ∙ lar que comença en parts de les mames, anomenades lobels, que produeixen la llet materna. Tot i que el càncer de mama és molt més comú en les dones, els homes també poden tenir-lo. Passa amb major freqüència entre els homes de 60 i 70 anys.
Generalment, uns bults en els pits no són càncer. No obstant això, la majoria dels homes amb càncer de pit, presenten bults, pell amb clotets o arrugada, mugró o pell vermell o escamós o secreció de líquid.
Els factors de risc per al càncer de pit en els homes inclouen l'exposició a radiació, antecedents familiars de càncer de pit i alts nivells d'estrogen, que pot presentar-se amb malalties com la cirrosi o el síndrome de Klinefelter.
El tractament del càncer de pit en homes sol ser una mastectomia, que és una cirurgia per extirpar el pit. Altres tractaments inclouen radiació, quimioteràpia i / o teràpia hormonal.





Noticia Original

Noticia Relacionada

Noticia Relacionada



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada