dilluns, 10 de novembre del 2014

Cèl·lules Mare Cerebrals.

Uns científics han identificat un grup fins ara desconegut de cèl·lules cerebrals que regulen funcions cardiovasculars com ara el ritme cardíac i la pressió arterial. En alguns Instituts, els científics han probat aquestes cèl·lules amb ratolins. Aquestes cèl·lules es desarrollen amb ajuda de l'hormona tiroidea.
Els pacients que pateixen alguna alteració en aquesta glàndul·la tenen més risc a sofrir problemes en aquestes cèl·lules cerebrals. Aquesta alteració en la glàndul·la també pot afectar al cor i sofrir malalties cardiovasculars.

Es molt conegut que les persones amb alteracions en aquesta glàndul·la (hipotiroidisme i hipertiroidisme) els afecte directament al cor produïnt malalties cardiovasculars per no dur un bon tractament, però han estat investigant i han trobat que també pot afectar indirectament per mitjà d'aquestes noves neurones que han descobert.

Segons Jens Mittag, les cèl·lules nervioses cerebrals són capaces de regular les funcions cardiovasculars, per això, aquest descobriment pot obrir camins per a lluitar contra aquestes malalties cardiovasculars i si els científics aprenen a manejar aquestes neurones, serà més fàcil tractar aquestes malalties per mitjà del cervell i serán capaços de tractar l'hipertensió.

Noticia.

Més informació:

Video relacionat

1 comentari:

  1. Em pareix molt interessant aquesta notícia, pense que és molt bon descobriment i que podem avançar molt amb aquestes cèl·lules. Ací tens una font d'informació més http://www.vilaweb.cat/noticia/4176106/20140227/joan-massague-descobreix-mecanisme-cellules-cancerigenes-fan-metastasi-tumors-cerebrals.html

    ResponElimina