diumenge, 30 de gener del 2011

Vessament de petroli en el Golf de Mèxic





L'accident es va iniciar en el Golf de Mèxic, el 20 d'abril i onze persones estan desaparegudes creixen dia a dia els danys causats per l'explosió d'una plataforma nord-americana i el seu posterior afonament.
Tots els dies, quantitats equivalents a uns 1.000 barrils de cru s'estan escampant en el Golf de Mèxic, i l'impacte ambiental de l'accident tindrà conseqüències catastròfiques . La superfície del Golf afectada pel vessament era de prop de 1.000 km2, però el petroli seguix escapant-se sense control. La companyia Transocean s'està encarregant d'intentar detindre el desastre amb l'auxili d'altres dos plataformes, perforar un pou d'alleugeriment, amb la intenció de detectar el fuga de petroli i detindre-ho per mitjà de la injecció d'un líquid pesat.
Els fenòmens climàtics presents en la regió, amb pluges i tempestats freqüents, a més d'un intens onatge, estan complicant la realització de les tasques que ajuden a alleujar les greus conseqüències de l'explosió i el vessament de petroli en el Golf de Mèxic.
Altres fonts d'informació:




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada