diumenge, 30 de gener del 2011

Una mala herba pot ajudar a tractar un tipus de càncer de pell

Científics d'un institut a Austràlia han descobert que la savia d'una mala herba ('Euphorbia peplus'), pot ser útil per tractar una variant dels tumors del càncer de pell.

 Segons un article del 'British Journal of Dermatology', aquest tipus de tumor no és una de les formes més greus d'aquesta malaltia, a pesar de que la seua presència és prou alta i, per això, està prou present al Regne Unit.




 Actualment, el seu tractament per fer-lo desapareixer és senzill (l'extirpació quirúrgica o la congelació), però per per algunes persones poden ser roïnes aquestes teràpies, per eixe motiu, els experts han buscat una alternativa a la "Euphorbia peplus".
 En l'estudi van participar 36 persones, que presentaven 48 lesions de tipus no melanoma.
    Després d'un mes tractanse amb la savia es va observar un canvi clínic en 41 de les 48 lesions.
    Els investigadors asseguren que quan aquesta substància s'aplica a la pell no sols mata algunes de les cèl·lules canceroses,sinó que activa  els neutròfils(redueix el risc de que el tumor torne).
   Aquesta mala herba podría convertir-se en un complement útil per al tractament dels càncers superficials.


Altres notícies relacionades:
Vídeo:

2 comentaris:

  1. Hem pareix una notícia molt interesant perquè encara que no siga un dels càncers més perillosos, que s'haja descobert que es pot fer desapareixer amb una planta es un gran abans i una cosa molt curiosa.
    Ací et deixe un altre enllaç per si vols tindre més informació: http://lasplantasparalasalud.blogspot.com/2011/01/la-euforbia-euphorbia-peplus-para.html

    ResponElimina
  2. Aquesta notícia hem pareix mol interessant, encara que no es un cançer dels mes greus, pero almenys pot curar-lo, i que no hi vaja a més. Tambe hi han altres plantes curanderes.
    Ací et deixe un enllaç on hi ha mes informació.

    http://www.cheesehosting.com/medicinaalternativa/medicina-natural/historia-de-las-plantas-medicinales.php

    ResponElimina