dissabte, 29 de gener del 2011

Una nova tècnica restitueix la mama després de l'extirpació d'un tumor sense necessitat de cirurgia

Cirurgians i metges han desenvolupat un gel de plaquetes que restitueix el volum del pit després de l’extracció d’un tumor. Aquesta nova operació ha dut bons resultats al ser ràpida i no necessitar cap col•locació de pròtesis mamàries.

La nova tècnica utilitzada marca un punt important, ja que no utilitza teixits de la pacient i es implantat minuts després de l’operació. Això ha deixat enrere operacions que reomplien la mama més tard, utilitzant greix de la pacient o àcid hialurònic.

Com s’ha dit abans, un dels avantatges d’aquest gel és q s’aplica just després de la intervenció quirúrgica, sense utilitzar teixits de la pacient, que evita trastorns psicosocials.

Les plaquetes a partir de les quals s’obté el gel s’obtenen de la sang d’un donant, i es crea la substància amb consistència similar, que permet també regenerar les fibres de col•lagen perdudes.

Aquest treball, dut a terme per diferents especialistes espanyols ha sigut guardonat amb diferents premis i reconeixements. A més, la patent s’ha obtés per a reomplir altres regions del cos humà, diferents al pit.


- Noticia original

- Altres noticies d'interés

- Video relacionat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada