dissabte, 22 de gener del 2011

"Els hospitals haurien implantar la telemedicina per millorar el control dels pacients amb diabetis"


L'Hospital Clínic Universitari Verge de la Victòria de Màlaga té implantat, des de fa tres anys, el sistema Emminens Connecta, de Roche, gràcies al qual es registren tots els valors de glucèmia d'un pacient en la història clínica electròn

La implantació de la telemedicina para el maneix clínic de els pacients diabétics es una ferramenta que deuría estar implantada en tots els hospitals ja que mijora el control glucémici i evita desplazaments”, asegura Francisco Tinahones Madueño, Cap del Servei de Endocrinología de l'Hospital Clínic Universitari Virgen de la Victoria . La consulta telemática per a pacients amb diabetes tipo 1 o gestacional, es el únic de Espanya que ha designad a experts endocrins para estar al front de dita consult.


Amb això, els pacients eviten tres o quatre visites presencials a l'any i canvi, compten amb set o vuit telemàtiques, a través de les noves tecnologies els valors de les glucèmies són fàcilment transferits de pacient a metge i després de la seva anàlisi aquest últim pot recomanar una nova pauta en el tractament o mantenir l'existent . El president de la Saen fa èmfasi que els beneficis de Emminens Connecta per al pacient amb diabetis són molt importants ja que ha guanyat en un seguiment major i per tant més continuat de la seva patologia que s'ha traduït en una milloraria en el seu control glucèmic . A més, afegeix, "ha optimitzat millor el seu temps ja que evita desplaçaments a l'hospital i pèrdua d'hores de treball".




Noticia original
noticies relacionades

telemedicina
telemidicina ,ciencia-ficción

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada